Blog

  • Hersteld monument: de Brandgrens

    De brandgrens in Rotterdam markeert het gebied waarbinnen de brand de stad had verwoest. Sinds mei 2010 is de volledige grens van twaalf kilometer gemarkeerd met verlichting in het plaveisel. Om ervoor te zorgen dat deze bijzondere lijn verlichting nog beter zichtbaar en beschermd is, werd LichtNL gevraagd om mee te denken aan een duurzame oplossing.

    Lees meer
  • Kantoorverlichting voor Happy Hairservice

    Voor het nieuwe pand van Happy Hair Service was een totaalplaatje nodig wat betreft verlichting. De adviseurs van LICHTNL hebben van A-Z service geleverd, van lichtplan tot advies en ondersteuning tijdens en na oplevering. Met onder andere toonaangevende armaturen van Planlicht en Wever & Ducre is het voorzien van energiezuinige architectonische en functionele verlichting.

    Lees meer
  • Fonroche solarmasten voor LEAP24

    LEAP24 heeft er voor gekozen om meerdere Fonroche solarmasten te plaatsen bij elektrische laadstations. De reden voor deze keuze is omdat de masten volledig autonoom zijn, waardoor alle elektriciteit beschikbaar blijft voor het laden van de voertuigen en overbelasting op het spanningsnet wordt voorkomen. Een goede en duurzame oplossing dus!

    Lees meer
  • Verlichting in de oude Mijnbouwfaculteit

    Het voormalige gebouw van de Mijnbouwfaculteit van de TU Delft wordt getransformeerd tot het nieuwe kantoor van Royal HaskoningDHV. Wij ondersteunen ze met advies en coördinatie.

    Lees meer
  • Lichtgevende inspiratie uit Oostenrijk

    Al meer dan 35 jaar levert PLANLICHT hoogwaardige architecturale verlichting vanuit productiefaciliteiten in Oostenrijk. Of het nu gaat om woningen, kantoren of winkels, PLANLICHT’s verlichtingsoplossingen staan internationaal bekend om kwaliteit en service.

    Lees meer
  • De overstap naar energiezuinige en gezonde ledverlichting voor de pluimveesector

    Met energiezuinige en gezonde ledverlichting kan de pluimveesector verduurzamen

    Lees meer
  • Terug naar een gezond kantoor: Het belang van Human Centric Lighting

    Steeds meer medewerkers keren terug naar het kantoor. Een cruciale factor in deze terugkeer naar kantoor is de kwaliteit van de werkomgeving, waarbij gezonde verlichting, specifiek Human Centric Lighting (HCL), een belangrijke rol speelt.

    Lees meer
  • Duurzaam. Betrouwbaar. Off-grid. Dit is de straatverlichting op zonne-energie van Fonroche Lighting

    Geen aansluitkosten, verlichting los van het elektriciteitsnet, 0% CO2 uitstoot, gegarandeerde kostenbesparing en bijna volledig recyclebaar: dit is Fonroche Lighting.

    Lees meer
  • Het Belang van Duurzame Verlichting tijdens Dark Sky Week

    Het is de wereldwijd de week van Dark Skies, waarin er aandacht wordt besteed aan lichtvervuiling. Het begrijpen van lichtvervuiling en het effectief aanpakken ervan vereist gezamenlijke inspanningen.

    Lees meer
  • Goed licht op de kortste dag van het jaar

    Lees meer
  • 12