Kantoorverlichting voor Happy Hairservice

Van designer showroom naar fijne werkplek: de totaalverlichting van Happy Hair Service 

Voor het nieuwe pand van Happy Hair Service was een totaalplaatje nodig wat betreft verlichting. De adviseurs van LICHTNL hebben van A-Z service geleverd, van lichtplan tot advies en ondersteuning tijdens en na oplevering. Met onder andere toonaangevende armaturen van Planlicht is het voorzien van energiezuinige architectonische en functionele verlichting.  

Het verlichtingsconcept in een notendop: 

  • Energiezuinige verlichting 
  • De entree, voorzien van lichtobjecten met allure en een aantrekkende werking 
  • De showrooms optimaliseren met spots om speciale producten te benadrukken 
  • Decoratieve elementen in de winkel om bepaalde zones te accenturen 
  • Functionele armaturen voor de verschillende werk- en kantoorruimtes 
  • Lichtlijn systeem voor optimale verlichting tussen de hoge stellingen 

Het resultaat? 
Een ware ‘light experience’ door het hele gebouw. Met kunstzinnige Halo armaturen van Planlicht verandert de ruime entree bijna in een futuristisch portaal. Dit concept wordt in de aansluitende showroom doorgetrokken met verschillende maten Sinus cirkels die als het ware door de ruimte heen zweven, en een speciale focus leggen op de balies. 

Deze ruimte en in de showroom op de tweede verdieping zijn speciale richtbare spots (Zenit) geplaatst voor het extra ‘highlighten’ van specifieke producten en zijn aanpasbaar voor toekomstige indelingen. De wandlampen ‘Spacecube’ van Planlicht sturen je onbewust richting de gezellige coffee corner. Voor de kantoren was vooral goede en functionele verlichting zonder schaduwvorming noodzakelijk: up & down maatwerk led profielen (Planlicht - Quadro) met een lage UGR.

Ervaar de verlichting in onderstaande video via een unieke 'light experience':